NEW BUYING!

Billedevæg – med mine nye køb

Så fik jeg lige hængt lidt af den nye kunst fra Berlin op på min billedevæg! 

Synes I at det ser fedt ud?

Jeg bliver altid i godt humør når jeg kigger på væggen, da alle billederne vækker minder i mig og har en helt speciel historie!

 

Tip til dig  – lav en personlig billedevæg over sofaen eller en skænk! Bland  med gamle  sort/hvid  billeder af din familie, saml kunst fra rejser/loppemarkeder, mal evt. et billede selv og  bland gerne med masker og andre objekter!

Ghost lampe fra “Kartell” købes i “Decorate” og div. bolighuse kr. 1800, “Kubus” lysestage design af Mogens Lassen kr. 890 købes i div. bolighuse,  grafisk boks fra “Decorate” kr. 189, flad dåse i etnisk look fået i gave af svigermor, blå vintage dåse købt på Antik loppemarkedet i Riddehuset i Århus kr. 250, hvid buddah fået i julegave af kæresten, multifarvet hæklet retro-tæppe købt på “Torvedagen”(markedet) i Åbyhøj i Århus, 7´er stol af Arne Jacobsen fået af min daddy,  Skænk i brændt orange købt i genbrugsen for kr. 400. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BUYING!