Farve-eksplosion

Tip til dig – sæt flere ting sammen i “klumper”

Noget der ser super cool ud, er at kombinere en masse forskellige vaser/lysestager/figurer og sætte dem sammen i “klumper” forskellige steder i hjemmet! En lysestage kan hurtigt se fesen ud, hvis den står alene på et bord eller hylde, men så snart du sammensætter den med andre elementer får den hurtigt nyt liv.  

På billedet har jeg kombineret forskellige stilarter og ting sammen. 

Den store glaserede tyrkise retro-vase har jeg købt på et loppemarkedet for 50 kr i Århus, og har her sat et lys i, så den fungerer som lysestage. Trælysestagen er en fødselsdagsgave fra en veninde, og er købt i “Plint” på Strøget i Århus. Den mintgrønne flaskelysestage er købt i “Decorate” og er fra “Ferm” til 200 kr. Den lille buttede grumsegrønne retrovase, er jo utroligt grim i sig selv, men den blomstre op sammen med de andre vaser og giver en god kontrast. Udover lysestagerne har jeg sat en lille porcelænsfugl til købt i “SøsterneGrene” og en æblegrøn krukke fra en rejse i Marokko. 

Husk på, at det kun er fantasien der sætter grænser. Så prøv at tag forskellige ting og sammensæt dem – gerne i forskellige materialer og farver. Måske du har gemt en gammel vase/figur væk, som nemt kunne komme til sin ret blandet med andre skæve og dekorative ting. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farve-eksplosion