Hej alle sammen...

Hej alle sammen…

… Velkommen til  min nye blog!

 

#RETRO#BOHEME#INDRETNING#TIPS#INSPIRATION#ETNISK#KUNST#TRENDS#GØR-DET-SELV#GIVE-AWAYS# BOLIG#STYLE# VINTAGE# LOPPEFUND #ARKITEKTUR#MAD#BOLIG#INTERIØR#BILLEDER

 

På min blog “Trendliving” vil du opleve en masse inspiration til at indrette dig personligt og samtidig følge tendenserne indenfor interiør og indretning. Jeg vil dele ud af “gør-det-selv-tips”, smukke billeder, som sætter fantasien og kreativiteten igang, fortælle dig hvor du finder nogle gode loppemarkeder og de bedste interiør-butikker , og i det hele taget give dig nye og friske ideer til at pifte dit hjem op. Udover tips til hjemmet, vil jeg dele lidt ud af nogle nemme og sunde mad-opskrifter, som man kan lave i et snuptag, hvis man har en travl hverdag, ligesom jeg selv!

 

Lidt om mig selv….

Jeg er 25 år og ejendomsmægler og har mere end 4-års erhvervserfaring indenfor boligmarkedet, dermed sagt, har jeg fingeren på pulsen hvad angår boligområdet – lige fra interiør, arkitektur, design til de nyeste sidste nye tendenser!

Personligt er min passion at blande nyt og gammelt og design og tilføje det et strejf af etnisk print og farver.

Min inspiration kommer fra udenlandske boligblogs, magasiner, kunst, interiør-butikker, rejser, loppemarkeder, omgangskreds samt min egen fantasi.

 

Lad dig inspirere<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej alle sammen...